Експлуатаційно-технічні властивості пінопласту.

  •  Одне з основних властивостей пінопласту - це досить низький коефіцієнт теплопровідності, що дозволяє широко застосовувати його в різних           будівельних роботах.  За рахунок рівномірно розподіленого повітря всередині полімеру, а, як відомо, повітря погано проводить тепло, плити з     пінополістиролу добре підходять для виконання основної і додаткової захисту споруд і приміщень від промерзання стін при будь-яких погодних умовах.

  •  Також пінопласт володіє звукоізоляційним і захисним від вітру властивостями, це дозволяє застосовувати його при необхідності.         

   •  Наступне властивість   - це довговічність.  Дотримуючись всі основні умови монтажу і експлуатації, пінополістирол не змінить початкові властивості і     прослужить не один десяток років.  Пінопласт є хімічно нейтральним будівельним матеріалом. 

  •  Абсолютна вологостійкість пінополістиролові плит дозволяє укладати їх в тих місцях, де найбільш імовірне скупчення або протікання рідини.  При цьому пінопласт не змінює своєї первісної форми, не відбувається зміщення і набухання матеріалу. 

 •   Простота в монтажі, кріпленні і різанні пінополістиролові листів і блоків значно економить кошти і час забудовників.  Так само слід врахувати той факт, що, працюючи з цим будівельним матеріалом, немає необхідності у використанні спеціального захисного одягу, обладнання та пристосувань для робітників. 

 •   Пінопласт стійкий до різних видів руйнують дій води, спирту, слабких кислот і лугів, тим самим, продовжуючи термін служби плит і листів з пінополістиролу.